Noordwijkerhout –De gemeenteraad stemde woensdagavond in met een voorstel van NZLokaal, VVD, Doen! en D66 over de nieuwe Schelft.
Het toekomstige gebouw van De Schelft wordt niet alleen een multifunctioneel centrum met een basaal zwembad. Ook moet er een medisch gezondheidscentrum in komen. De restanten van de huidige Schelft worden gesloopt en ook andere activiteiten moeten hier in de toekomst plaats kunnen vinden. Om dit alles te betalen, stelt de raad 11,3 miljoen euro beschikbaar. Verder zijn de structurele kosten bijna 350.000 euro per jaar meer dan in de begroting opgenomen. De verwachting is, dat de sloopkosten van de huidige Schelft betaald kunnen worden van de verzekeringsgelden.

4 REACTIES

  1. Zo de kogel is door de kerk .Het is jullie gegund zo’n sportief dorp daar kunnen ze in het Oude Noordwijk nog een voorbeeld aan nemen en het wordt nog een echt wedstrijd bad ook nog zullen ze op Noordwijk wel jaloers op zijn want daar is hij een betje te klein !!!!!!!!!!

  2. Ach…die structurele kosten van 350.000 euro per jaar kunnen betaald worden met de jaarlijkse opbrengst van de hondenbelasting. Is de hondenbelasting nog ergens goed voor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in