Noordwijkerhout – De verenigingen van de Schelft krijgen hun zo vurig gewenste tijdelijke hal. 

Met 19 stemmen voor en acht stemmen tegen stemden de gemeenteraadsleden dinsdagavond voor de komst van deze hal. Wethouder Sjaak van den Berg verwacht, dat die hal er, samen met enkele bijgebouwen voor kleedkamers, opbergruimtes en horecaruimte in november al zal zijn. 

Veel enthousiasme was er niet bij de raadsleden, omdat vorige week bekend werd, dat de kosten voor deze tijdelijke hal geen 1,1 miljoen euro, maar rond de 2 miljoen euro zijn. De angst om de Noordwijkerhouters zonder een activiteitengebouw te laten zitten, woog echter zwaarder dan de zorgen over de onverwachte financiële tegenvaller en enkele andere onduidelijkheden. 

4 REACTIES

  1. We kijken hier niet op een miljoentje! Wanbeleid van de vorige leuke Carnavals gemeente Noordwijkerhout om te vergeten de Schelft af te schrijven. Lang leve de fusie.

  2. In Noordwijk geven ze helemaal niks om een miljoen meer of minder Er wordt al zoveel uitgegeven alleen al aan Nw Zee dan is nu Oud NW Hout aan de beurt die hebben het verdiend en 2 miljoen is daar het verzekerings geld al van af .of zijn daar geen bewijzen van .

  3. Alles voor de Schelft en op naar de verkiezingen. Makkelijk ageren tegen de faciliteiten die er zijn in Noordwijk, maar daar hebben de Noordwijkse burgers voor betaald. Dit in tegenstelling van Noordwijkerhout – kan men de fabel van de krekel (lekker feesten) en de mier (hard werken)??!!
    En straks ook nog zwemmen in Noordwijkerhout? Ja in Noordwijks geld! Welke (Noordwijkse) partijen waren voor de fusie?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in