Foto: Willem Krol

Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – De benoeming van televisiepersoonlijkheid Erica Renkema heeft woensdag gezorgd voor grote media-aandacht voor de installatie van de nieuwe raadsleden in Noordwijk. Erica bekend van de ‘Meilandjes’ is met voorkeurstemmen in de raad gekozen. Zij werd begeleid door journalisten en met camera’s in de raad verwelkomd.

De 27 nieuwe raadsleden en alle nieuwe commissieleden zijn woensdag geïnstalleerd.

De eerstkomende commissievergadering vindt plaats op 5 april.

Foto: Willem Krol

5 REACTIES

 1. Een grote poppenkast ze denken bij die meilandjes dat ze over al verstand van hebben kijken hoelang die partij het uit houd .Het is toch niet te geloven dat mensen op zo iemand stemmen

 2. Schande, dat Dennis Salman er niet bij is.Wat heb de Noordwijkse Jeugd het aflaten weten.Het wordt tijd ,dat de Jeugd meer na gaat denken.
  Zij moeten zich schamen.

 3. Christiaan wat heeft men Salman gedaan voor de jeugd hij stemde ook tegen Boekhorst noord maar je hebt we gelijk over die jeugd huilen dat er geen huizen zijn maar stemmen Ho maar als ze allemaal gestemd hadden zaten we nu niet met zo’n gemeenteraad.

 4. Piet je heeb gelijk met de stemming van Boekhorst noord.Ik vermoed dat het toen om de machtsverhouding ging.Dat speelt altijd een rol.
  Ik geef je dit een je krijgt dat.De hele Noordwijkse bevolking volgt de politiek amper, als gevolg van vroegere manipulaties in de Gemeenteraad.
  Uitslag allemaal VVD’ers.Ook de de nieuwe partij voor de Burgers zijn VVD’ers.Belachelijk ze denken ,dat de bomen in de hemel groeien.
  Nog meer, nog hoger, nog rijker.Terug naar Normaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in