Dit is een serie van reportages en artikelen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. De BO gaat langs bij ondernemersverenigingen, sportclubs, wijkverenigingen en nog veel meer. De komende week plaatsen wij dagelijks reportages en artikelen uit elke gemeente in de Bollenstreek: Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen.

Lisse – Ondernemersvereniging Dorpshart in Lisse wil de leefbaarheid van de gemeente op peil houden. Dat doe je door je bewoners een plek te bieden, legt voorzitter Evert Vrijenhoek van Dorpshart Lisse uit. Denk dan bijvoorbeeld aan woningbouw, jongeren een plek geven en de economische verbinding van bedrijven in de omgeving.

Dorpshart Lisse wil de komende vier jaar samen met de retailsector, ondernemers en gemeente verder bouwen aan de ontwikkeling van ‘het prachtige dorp dat Lisse is’. Als eerste concrete wens noemt Vrijenhoek een verbetering en versterking van het centrum deel van Lisse. Daar is echt nog wel verbetering te vinden. Daarnaast wil Dorpshart de dynamiek en vrijheid versterken in het dorp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in