Dit is een serie van reportages en artikelen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. De BO gaat langs bij ondernemersverenigingen, sportclubs, wijkverenigingen en nog veel meer. De komende twee weken plaatsen wij reportages en artikelen uit elke gemeente in de Bollenstreek: Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen.

Stichting SportSupport voert het sport- en beweegbeleid uit van de gemeente. Zij bedienen de scholen, de sportverenigingen en de doelgroepen in de gemeente Hillegom. Zij proberen de inwoners van de gemeente te verenigen met sport. De focus ligt op alle doelgroepen, van peutergym tot sportlessen voor 90 jaar en ouder.

Paul de Bree van SportSupport is positief over de keuze van de gemeente om op sportpark SDO drie sportverenigingen te verbinden en een nieuw complex te bouwen. De Bree noemt de coronaperiode als een zware periode, maar nu komen er betere tijden uit. Wat beter kan weet de Bree niet direct. Hij wil wel wat meer inzet vanuit de gemeente voor de verbinding van de sportverenigingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in