Iris vd Stelt genomineerd. Archieffoto ©schaatspeloton.nl

Teylingen – De sportverkiezingen Teylingen zijn op 8 maart bij Dekker Warmond. De organisatie heeft de genomineerden bekend gemaakt. In de categorie Sportman 2018 zijn dat: autocoureur Niels Langeveld, voetballer Jaap Zwetsloot en atleet Emiel Stoop. In de categorie Sportvrouw zijn genomineerd: schaatsster Iris van der Stelt, triatleet Tessa Kortekaas en rugbyster Famke Deelstra. De kanshebbers voor Sportploeg 2018 zijn TOP/SolarCompleet, Judoteam Bollenstreek en RC The Bassets dames. Verder wordt de winnaar van de Talentenprijs het Het Beste Idee bekend gemaakt.

In de categorie Talentenprijs zijn drie talentvolle sporters tot en met 18 jaar genomineerd: turnster Elena Harkes, schaatsster Patricia Koot en voetbalster Rosa van Gool. De categorie Sportbegeleider 2018 kent twee genomineerden: Johan Zagers van Judoteam Bollenstreek en Miranda Nijenhuis van zwemvereniging De Columbiaan.

Tijdens de prijsuitreiking van de Sportprijzen, is ook aandacht voor de drie finalisten van Het Beste Idee. UGSV, voetbalvereniging Ter Leede en zwemvereniging de Columbiaan plaatsten zich begin januari met hun sociaal maatschappelijke ideeën voor de finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in