Gepassioneerd woonpleidooi

Foto PB

Noordwijk – Commissielid Dol (Doen!) liet woensdagavond tijdens de commissievergadering haar hart spreken. Ze hield een gepassioneerd betoog over het slechte toekomstperspectief voor jongeren, waar het gaat om het kunnen wonen in Noordwijk.

Dol stelde: ,,Ik ben niet heel gelukkig in Noordwijk. Door de hoge huur en de woningprijzen en het gevoel dat je niet kan en mag blijven in deze plaats waar je opgegroeid bent. De focus ligt meer op toeristen en gezinnen. Ik zie veel leeftijdsgenoten vertrekken uit deze gemeente. Dat is best wel lastig. De toekomst van de jongeren is een stuk minder dan die van hun ouders; het is een eindeloze zoektocht naar aflossen van studieschuld en het vinden van een woonplek.’’

Volgens haar staan de woonbelangen van jongeren tussen 20 en 30 jaar niet in het vizier van de gemeente. Wethouder Dennis Salman gaf aan, dat het gemeentebestuur deze doelgroep zeker niet uit het oog verliest.

2 REACTIES

  1. Nou deze doel groep wordt al jaren niet gezien maar het valt wel op de verkiezingen komen er aan en iedereen doet nu zijn best voor deze groep maar als ze zitten op het pluche hoor je ze niet meer .Geen worden maar daden.

  2. Welke groep wordt er nu wel gezien in Noordwijk.
    Ook woonwagenkinderen tussen de 20 en 30 jaar wachten op een sociale huurwoonwagen plus standplaats. Ook deze groep is niet in het vizier van de Gemeente Noordwijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in