Foto Google Streetview

Sassenheim – De gemeente Teylingen gaat in gesprek met de bedrijven die zijn gevestigd aan de Wasbeekerlaan in Sassenheim over de verkeersoverlast die vrachtwagens veroorzaken.

VVD-raadslid Frank Beijk kaartte de verkeersoverlast onlangs aan tijdens een vergadering van de raadscommissie Ruimte. Het gebeurt regelmatig dat vrachtwagens op de Wasbeekerlaan parkeren om goederen te laden en te lossen. Hierdoor blokkeren zij de fietsstroken, waardoor fietsers moeten uitwijken en ook bussen die naar en van station Sassenheim rijden worden gehinderd. Het is al enkele keren voorgekomen dat daardoor gevaarlijke situaties zijn ontstaan. Volgens Beijk is het vaak niet nodig dat de vrachtwagens op de Wasbeekerlaan parkeren, omdat dit ook op het terrein van de betreffende bedrijven mogelijk is. Hij had het college van burgemeester en wethouders opgeroepen om actie te ondernemen tegen de verkeersoverlast.

Wethouder Marlies Volten kon Beijk dinsdag tijdens de vergadering van de commissie Ruimte laten weten dat er gesprekken met de aan de Wasbeekerlaan gevestigde bedrijven gaan plaatsvinden om te komen tot een einde aan de door de vrachtwagens veroorzaakte verkeersoverlast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in