Lisse/Hillegom – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling van een 52-jarige man op de Heereweg in Lisse afgelopen vrijdag. De man was op de fiets onderweg van Hillegom naar Lisse toen hij plotseling werd mishandeld door twee personen.

Door getuigen is gezien dat de man door twee personen mishandeld werd. De getuigen zijn naar de 52-jarige man gegaan en hebben de politie gebeld. De daders zijn daarop weggerend in de richting van het centrum van Lisse. Ondanks dat de politie verschillende personen gecontroleerd heeft zijn de daders nog niet gevonden. Ongeveer ter hoogte van nummer 34 ging bij de man plotseling het licht uit vrijdagavond. Het volgende moment dat hij weer weet werd hij behandeld door medewerkers van de ambulance.

Bent u getuige geweest van deze mishandeling of heeft u misschien beelden van de mishandeling, of van de daders die wegrennen, dan komt de politie graag in contact. Bellen kan via 0900-8844. Informatie kan ook anoniem aan de politie worden doorgegeven via het nummer 0800-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in