Hillegom – De politie zoekt getuigen van een gewelddadige straatroof in Hillegom maandagochtend. Een 21-jarige man uit Lisse is in een nekklem gehouden, meldt de politie. Drie personen probeerden de man op Molenlaan te beroven. Toen dit niet lukte, gingen ze er vandoor.

De 21-jarige man uit Lisse liep rond 10 uur op de Molenlaan, toen hij drie personen uit een auto zag stappen. De drie mannen spraken hem aan. Toen de man doorliep, kwam het drietal achter hem aan. Ondertussen riepen ze dat de man zijn persoonlijke bezittingen af moest staan.

De belagers pakten het slachtoffer van achteren vast in een nekklem en trokken hem achterover. Terwijl hij op de grond werd gedrukt, bedreigden de mannen hem en riepen ze dat hij zijn spullen en geld af moest staan. Het lukte het slachtoffer om los te komen, waarna hij wegvluchtte. De man vertelde dat hij zijn belagers uit een zwarte Volkswagen Golf had zien stappen. Het drietal is vanaf de Molenlaan via de Weerensteinstraat en de Weerlaan de Satellietbaan op gereden. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in