Foto Politie

Noordwijkerhout – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling in de Zeestraat in de nacht van zaterdag op zondag. Een man werd mishandeld tijdens een vechtpartij. Het verhaal van  de politie:

n de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 september, iets na middernacht heeft er een zeer grove mishandeling plaatsgevonden op de Zeestraat in Noordwijkerhout. Het slachtoffer liep over de Zeestraat in de richting van de Dorpsstraat toen hij een woordenwisseling kreeg ter hoogte van Dream Kebab met vijf of zes mannen. Kort daarna werd het slachtoffer naar de grond geslagen en vervolgens door de mannen geslagen en geschopt tegen onder andere zijn hoofd en been. De daders zijn vervolgens via de Dorpsstraat weggerend richting de Viaducten. Alle daders waren in de leeftijd van tussen de 25 en 35 jaar oud en kaal. Persoon 1 was 25 tot 35 jaar oud droeg een witte jas, was fors van postuur. Persoon 2 droeg een grijze joggingbroek, was ongeveer 190 centimeter lang. Persoon 3 persoon droeg een zwarte jas, mogelijk van leer. Persoon 4 droeg een spijkerbroek. Van overige personen is geen signalement bekend.

Een ter plaatse gekomen ambulance heeft het slachtoffer met spoed richting het ziekenhuis vervoerd waar de man inmiddels vandaag geopereerd is.

De politie is op zoek naar mensen die mogelijk wat gezien, gehoord of gefilmd hebben en die nog niet in contact zijn gekomen met de politie. Ook als u meer weet over de aanleiding of de daders verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Dit kan via 0900-8844 of via 0800-7000 (MMA).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in