foto's Richard van Egmond

Noordwijk – Wethouder Sjaak van den Berg heeft vrijdagochtend op het strand het gezamenlijke paviljoen van de Noordwijkse Reddingsbrigade en de Zeilvereniging Noordwijk geopend. Hij werd terzijde gestaan door de voorzitters van beide besturen en de aannemer, Van der Niet Bouw.

In een jaar tijd verrees het bouwwerk, waarin ook de politiepost is gehuisvest. Het traject naar het gezamenlijke onderkomen startte in 2015. De oude onderkomens van NRB en ZVN waren oud, te krap en voldeden niet meer.

Het nieuwe gebouw, ter hoogte van Koningin Wilhelmina Boulevard 101, ademt de sfeer van een strandpaviljoen. Architect Robert Dessing van Van Manen Architecten maakt het ontwerp.

8 REACTIES

  1. Ze zien alleen de kant van de vuurtoren niet maar het is helemaal in de trant van de kuur gebouwd wat een lomp gebouw .

  2. Ben benieuwd hoe het zal gaan. Altijd veel drank bij de zeilvereniging en dat samen met hulpverlening. Veel bootjes kiezen ook nooit de zee en liggen daar maar. Straks weer een hoop windschermen ervoor. We zullen het gaan zien.

  3. Mnr Randing is alleen bezig om met de verkiezingen een hoop stemmen te krijgen waar jij voor staat hoop ik dat de Noordwijkers heel verstandig gaan stemmen en kijken wat jij te verkopen heb .Een hoop bla bla en weinig oplossingen .

  4. Wie gaat dat betalen bij die ZVN. Die hebben volgens mij al een loodzware hypotheek om de nek hangen n.l. die garage aan de Ouarles van Uffordstraat. Dan vind ik de voorzitter wel heel lakoniek over de kosten van dit clubgebouw spreken over eigen geld. Volgens mij is die garage nog niet eens afbetaald. Let op straks gaat de contributie naar 1000 eurie”s per jaar. En wie kan er dan nog lid zijn van die club. Juist drie keer raden. Geen leden meer met een gewoon normaal inkomen die deze club groot gemaakt hebben.

  5. Beste Gijs,
    Meneer Randing is helemaal geen politicus verre van dat. Waar u de onzin vandaan haalt dat ik met de verkiezingen een hoop stemmen probeer te halen is mij volslagen onduidelijk. Of kunt u niet lezen? Ik volg alleen kritisch de zaken die in het dorp spelen en verder niets.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in