Bollenstreek – De gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen zetten hun gezamenlijk economisch beleid voort. Ze willen ook graag dat Katwijk aansluit. Speerpunten blijven: kenniseconomie, een gezonde, vitale en energieke regio en de greenport en sierteelt. Het gezamenlijk beleid wordt vertaald in een economische agenda. Volgend jaar worden nog zaken uit de huidige, economische agenda uitgevoerd. In 2022 wordt dan ook een nieuw programma opgezet voor de periode na 2022. De Economic Board blijft bestaan en moet zich op strategie en samenwerking gaan richten. Een van de successen van de afgelopen jaren was het binnenhalen van de kuuroord-status voor Noordwijk.

5 REACTIES

  1. Het EBDB heeft tot nu toe weinig gepresteerd. Ze willen nu ineens de kuuroord status claimen. Maar Noordwijk Marketing heeft dat ook al gedaan, net zoals de gemeente. Het blijft allemaal veel bla-bla-bla, maar in de praktijk komt er weinig van terecht. Het kost wel bergen geld, die de gemeenschap mag betalen.

  2. De toegevoegde waarde van de “kuuroord-status” van Noordwijk is tot op heden alleen maar “het zitten op een terras in de co-2 dampen en fijnstof bij mooi weer. Realiseer u dat economisch beleid voor enkelen voordeel betekent, maar voor velen overlast.

  3. Een gezonde en vitale bollenstreek als je aan het fuetsen ben in de boolenbstreek stik je van de uitlaat gassen er is maar een heel klein groepje die hier van gaat profiteren kuuroord wat hebben ze te bieden dan een boulevard waar duizende autos over heen rijden en wat brengt het op kuren wat al duizende euro’s aan promotie heeft gekost .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in