Teylingen – Ben jij tussen de 14 en 18 jaar en woonachtig in de gemeente Teylingen? Vind jij het leuk om met je vrienden een challenge aan te gaan in de herfstvakantie? En ook nog eens dit te doen in een voor jou/jullie betaald vakantiehuisje? Dan is dit iets voor jou!

Het jongerenwerk van Welzijnskwartier organiseert het project “Watch the Budget” om jongeren bewuster te maken van geldbesteding. Oftewel, meer doen met je poen! Met een budget van € 50,- moeten de teams een midweek rond zien te komen. De teams bestaan uit maximaal 3 jongeren en een  begeleider van minimaal 21 jaar oud.

Gestreefd wordt naar drie teams van vier personen die op maandag 22 oktober hun intrek nemen in de huisjes van Dunimar in Noordwijkerhout. Iedere dag krijgen de teams een opdracht en moeten zij middels eigen vlogs laten zien hoe zij rond komen en de opdrachten uitvoeren. Het team wat het minste geld opmaakt, de opdrachten het beste uitvoert, de meeste abonnees/viewers weet te vergaren krijgt de meeste punten.  Donderdag 25 oktober om 20.00 uur in jongerencentrum Ex Voto in Voorhout wordt duidelijk welk team de meeste punten heeft behaald en dus gewonnen heeft. Het winnende team ontvangt € 500,- te besteden aan een (lokaal) doel met initiatieven tegen armoede.

Belangstelling? Meld je dan voor 1 oktober aan bij Johan Braaksma van het jongerenwerk: [email protected] of app/bel: 0636184030 (ook voor meer info).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in