Noordwijk – De gemeente wil de kust zo gezond en schoon mogelijk houden. De gemeente gaat onder meer voor een gezonder ecosysteem en gezondere leefomgeving.

Zo is het de bedoeling om rookvrije strandzones aan te wijzen, waaronder één van de naaktstranden. Of dit Duindamseslag wordt of Langevelderslag staat niet in de nota vermeld. Met een rookvrij strand, kan het strand ook veel schoner gehouden worden. Badgasten laten vaak hun peuken achter op het strand en die glippen door de schoonmaakmachines heen, aldus de gemeente. Bezoekers van de naaktstranden zijn blij met een rookvrij strand, dat laat Natuurlijk NFN, een belangenorganisatie voor naaktrecreatie weten.

De gemeenteraad stemt eind februari over de strandnota. 

5 REACTIES

  1. Alles voor het kuuroord Noordwijk , worden deze zones dan ook zomers hondenvrij en gedurende het hele jaar drugs-en lachgaspatronen vrij🤔en hoe gaat de gemeente hierop handhaven??

  2. Kom op gemeente, laat je echte gezicht zien! Of is het zo, dat alle toeristen die op de schone lucht en andere beloften van “Kuuroord Noordwijk” afkomen, toevallig “naaktliefhebbers” zijn?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in