Lisse – De tweede seizoenshelft begon voor Les boules fleuries 1 uitstekend. In de thuiswedstrijd tegen PV Tilburg 1 kwam de ploeg geen enkel moment in de problemen. Bij de start van de eerste competitiehelft troffen de ploegen elkaar in Tilburg, waar de Lissenaren vriend en vijand verrasten door de maximale 0-8 overwinning te boeken. Echter, voor al die 8 gespeelde partijen gold dat het spannende partijen waren waarmee uiteindelijk sprake was van een enigszins geflatteerde zege.

Ditmaal was dat anders. Het Lissesse team heeft een mooie ontwikkeling doorgemaakt in de tussentijd. De spelers stralen meer overtuiging en plezier uit, kennen elkaar beter en spelen al met al tactisch sterker samen.

De 1e speelronde (3 partijen doubletten) werd met overtuigende cijfers (13-3; 13-7 en 13-8) cijfers een prooi voor Lbf. Alle partijen werden degelijk en regelmatig gewonnen. In de tweede ronde leek dit lange tijd in beide partijen tripletten ook zo te verlopen, maar, nadat de thuisploeg een 13-3 overwinning behaalde kantelde het beeld in de andere partij, deze bleef tot het eind een spannende strijd, uiteindelijk door de Tilburgers gewonnen met 11-13.

De zo ontstane 4-1 tussenstand maakte dat de gasten nog kans hadden op een gelijk spel. De thuisploeg bleef echter scherp, en met drie overwinningen (13-4; 13-10 en nogmaals 13-4) werd een dit keer zeer overtuigende 7-1 overwinning gerealiseerd.

De nummer 3 heeft hiermee de jacht op een hogere notering ingezet. Er is nu sprake van 4 punten achterstand op nummer 1 (PV Gouda) en 2 punten achterstand op nummer 2 (ABA Rijswijk). Deze teams treffen elkaar in de volgende ronde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in