Teylingen – Door de samenwerking tussen stichting de Combibrug en de Singing Stars is er in Teylingen een nieuw project gestart voor ouderen. Een wekelijkse zangactiviteit waar alle betrokken partijen veel plezier aan beleven. “Stichting te Combibrug is al lange tijd actief binnen de doelgroep 55+ op het gebied van sport. Hier kan cultuur niet op achterblijven. Ook kunst en cultuur is belangrijk voor de gezondheid en plezier”, aldus Rosa van der Vlugt, cultuurcoördinator bij De Combibrug.

“Daarom zijn we zangochtenden gestart in het Gildehof waar iedereen, ook van buitenaf, bij kan aansluiten. Wij vinden het belangrijk om alle doelgroepen te bereiken met sport en/of cultuur, maar onze doel is om deze doelgroepen ook te verbinden met elkaar’’, aldus van der Vlugt.

Het zanguurtje wordt aangeboden aan bewoners van het Gildehof in Sassenheim, maar de wens is om dit breder te gaan uitzetten volgens de betrokken partijen. “Je ziet hoeveel het met deze doelgroep doet. Dat verdienen alle ouderen in Teylingen” vervolgt Mieke haar verhaal. “Er is voor ieders situatie ruimte bij de Golden Stars. Men kan meezingen, alleen luisteren of de polonaise lopen. Niets moet, alles mag. De start bij het Gildehof is goed bevallen. Wie weet wat de toekomst brengen mag!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in