Foto GOM

Bollenstreek – Greenport Ontwikkelingsmaatschappij (GOM) kan de komende jaren haar werkzaamheden versnellen. Bij de presentatie van het Jaarverslag over 2017 maakte het bedrijf bekend dat de zes gemeenten als aandeelhouders van GOM hebben ingestemd met een plan van maximaal € 12 miljoen aan “versnellingsprojecten”.

De Duin- en Bollenstreek knapt in een gestaag tempo op. Zo is inmiddels 19 ha aan bedrijfsbebouwing en bouwvlakken in het buitengebied gesloopt en is 32 ha bollengrond gecompenseerd. De ontwikkeling van Bulb Trade Park in Noordwijkerhout is in een zeer vergevorderd stadium. De ontwikkeling van locaties voor Greenportwoningen komt mede door de gunstige woningmarkt ook goed op gang.

Greenport Ontwikkelingsmaatschappij moet de Duin- en Bollenstreek mooier, economisch sterker en toekomstbestendig maken. Dat gebeurt onder meer door met grondeigenaren afspraken te maken over het slopen van verouderde en niet meer gebruikte opstallen, door nieuwe vestigingslocaties te ontwikkelen, door het landschap te verbeteren en door nieuw, modern en duurzaam bollenteeltgebied te maken.

1 REACTIE

  1. Vinde jullie het zo mooi aldie villaas die langs de gooweg geboud zijn het ws tochterug geven van bollen grond ,Kijkaan de zwarteweg alleen maar paarden geen bloem tezien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in