Noordwijk – Op alle gemeentelijke parkeerterreinen kan vanaf dinsdag 27 december tot en met zondag 1 januari 2023 gratis worden geparkeerd.

Gemeente Noordwijk zet in de laatste dagen voor de jaarwisseling vuurwerkkappen op alle parkeerautomaten. De kappen beschermen de automaten tegen vuurwerkvandalisme. Een door vuurwerk vernietigde automaat kost de samenleving een hoop geld.

Op maandag 2 januari zal de gemeente de vuurwerkkappen weer verwijderen. Zodra de kap weg is moeten parkeerders weer betalen.

8 REACTIES

  1. En nu de burger nog beschermen. Mvr de Burgemeester binnen 200 meter van een bejaarden huis mag geen vuirwerk worden afgeschoten wie gaat dit handhaven of krijgen wij ook een stalen deur voor onze deur gr bewoner Jeroen .

  2. Welnu…beste Alex…Het is ook niet de bedoeling dat jullie eigen regels gaan bepalen. Als je enigszins hersens hebt snap je dat je met vuurwerk ruim buiten het bereik van een zorgcentrum moet blijven. Doe je dat niet, heb je geen ballen in je broek en ben je een lafbek.

  3. ‘Jullie’? Ik maak de regels niet en steek zelf al minstens 25 jaar geen vuurwerk af, heb er zelf ook een hekel aan.

    Waar ik ook een hekel aan heb is mensen die regels verzinnen met drogredenen.

  4. Moet je zien gaan al die klojo’s met hun rugzakje met vuurwek het hele jaar zitten ze achter hun telfoon een gesprek durven ze niet aan de goede daargelaten . Ik heb niks tegen vuurwerk maar ik hoop dat het het laatse jaar is . En hoop voor jou dat ze geen vuurpijl on je brieven bus doen mnr Alex want jij denkt de wijsheid in pacht te hebben . Als je een betje fatsoen heb blijf je bij een bejarden huis uit de buurt .

  5. Binnen 50 meter van een bejaarden huis en kerken eng veel meer Die burgemester van Noordwijk woont tegen over huize jeroen hooft van de politie en doet er geen kloten aan . Regels zijn er om gehandhaafd te worden anders hoef je ze niet te maken .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in