Bollenstreek – Greenport Duin- en Bollenstreek heeft bekend gemaakt dat Maarten Prins per 1 september de nieuwe programmamanager is. Hij volgt hiermee Andries Middag op die recent vertrok naar de VAVI (Vereniging van Aardappelverwerkende Industrie) om daar als directeur aan de slag te gaan.

De achtergrond van de nieuwe programmamanager, Maarten Prins, ligt in de tuinbouw. Van jongs af aan is hij bekend met deze bloeiende en continu veranderende wereld. Met zijn kennis op dat gebied en achtergrond in de financiële dienstverlening en bloemenexport komt hij Greenport Duin- en Bollenstreek versterken. Hoe hij dat gaat doen, vertelt hij graag zelf.

“Ik heb een ruime ervaring opgedaan in de glastuinbouw en ken ook de landbouw vanuit vorige functies. De bollensector is voor mij minder bekend. Echter de thema’s die hier spelen ken ik goed. Ik wil graag mijn bijdrage leveren door thema’s aan projecten te verbinden, initiatieven te bundelen en voor te zorgen dat we in de regio keuzes maken die bijdragen aan een florerende Greenport”, aldus Prins.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in