GroenLinks op pad in Noordwijk

Noordwijk – GroenLinks Noordwijk-Noordwijkerhout wil weten wat leeft in de gemeente. Afgelopen weekend werd in en rond de Wilhelminastraat in Noordwijk Binnen bij de huizen aangebeld.

Klachten waren er over de handelwijze van de gemeente bij het snippergroen. Eén bewoner klaagde over de overlast van het gebruik van woonhuizen voor Airbnb in Noordwijk aan Zee en anderen wezen op het grote tekort aan betaalbare woningen. Ook waren er opmerkingen over de parkeerdruk en het mogelijk creëren van een ‘blauwe parkeerzone’ in de Molenstraat. Tenslotte meldden bewoners dat volle vuilniszakken vaak naast de collectieve vuilcontainers worden gedeponeerd.

GroenLinks hoopt in de volgende collegeperiode bij te kunnen dragen aan het verhelpen van de grieven.

5 REACTIES

  1. Dat wordt nog wat als we van iedere partij, bij iedere straat die zij langsgaan, een artikel in de pers gaan krijgen! Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk tellen ~600 straten. Doe dat maal 8 partijen en je hebt bijna 5000 artikelen! Genoeg leesvoer de komende maanden dus!

  2. Inderdaad, als je zo je stemmen moet binnen halen, triest, begrijp ook de redactie niet, zou toch boven de partijen moeten staan en zich niet moeten laten gebruiken door een partij die gratis publiciteit probeert te krijgen, een spreekuur, voor zover deze nog niet bestaat, en waar mensen vragen kunnen stellen lijkt mij een beter idee!

  3. Even over die parkeerdruk, de bewoners van de Wilhelminastraat vinden het ook heel gewoon om de schaarse parkeerplaatsen in de straten van de Kwekerij in beslag te nemen. Niet netjes niet meer doen, ook wij willen gewoon onze auto’s kwijt en die parkeerplaatsen zijn ooit voor de bewoners in deze wijk en uit grondopbrengsten aangelegd ofwel door ons betaald.

  4. De Nieuwe Zeeweg is nu ook al blauwe zone.. ik vind het benauwend.. beangstigend.. ik voel me steeds minder vrij in mijn eigen dorp.. niemand klaagt…niemand gaat er tegenin? Waar moet je zijn..wie kan dit stoppen en terugdraaien.

  5. Grappig hoe reacties op een artikel over een ander onderwerp zich toch weer richten op de parkeerperikelen! Onze heilige koe weet altijd weer emoties op te wekken. Zullen we eens alle parkeerregulering een jaartje achterwege laten? Overal vrij en gratis parkeren? Ik vermoed dat heel auto bezittend Noordwijk daarna weer om het hardst om strenge regels roept, natuurlijk zolang je er zelf maar geen last van hebt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in