GroenLinks Noordwijk presenteert verkiezingsprogramma en kandidatenlijst

Noordwijk – Na de eerdere presentatie van de top drie van de kieslijst heeft GroenLinks nu ook de andere kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Ook is het verkiezingsprogramma gepresenteerd.

De fractie wil zich gaan inzetten voor betaalbaar wonen, duurzaamheid, klimaat, welzijn en kansen voor iedereen. Met name de coronacrisis heeft deze speerpunten aangewakkerd, aldus de fractie.

4 REACTIES

 1. Een opmerkelijke redactionele keuze en interpretatie bij plaatsing van een persbericht :-). Daarom toch maar even originele bericht:

  ‘Na de eerdere presentatie van de top drie van de kieslijst heeft GroenLinks nu ook de overige kandidaten gepresenteerd.

  Gelijktijdig met een compact verkiezingsprogramma op hoofdlijnen waarin de grote uitdagingen waar Noordwijk de komende jaren voor staat centraal staan: betaalbaar wonen, duurzaamheid, klimaat, welzijn en kansen voor iedereen.

  Lijsttrekker Louis Koppel: “Waar de coronacrisis ons heeft laten zien dat we solidair met elkaar moeten en kúnnen zijn is het ook hoognodig dat die solidariteit in onze gemeente ook in eerlijk, duurzaam en menselijk beleid wordt vormgegeven”.

  Voor het volledige programma en meer info over de kandidaten: https://noordwijk.groenlinks.nl

 2. TIP voor alle nieuwe wethouders/raadsleden, van welke partij dan ook. Volg eerst een versnelde cursus bestuursrecht. Zou verplicht moeten zijn!
  Uit ervaring als gepensioneerd ambtenaar: Ik moest verplicht een cursus volgen! om in vaste dienst te kunnen treden.
  De ambtenaren (heel vaak al lang in dienst) hebben ervaring met het reilen en zeilen van een ambtelijke organisatie (valkuilen/achterkamertjespolitiek, etc.).
  Maak gebruik/volg advies op van deze ervaringsdeskundigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in