archieffoto Gat van Palace

Noordwijk – De verkoop van gronden langs onder meer de Koningin Wilhelminaboulevard van Bever Holding, het bedrijf gelieerd aan Ronnie van de Putte, en projectontwikkelaar Adriaan van Erk is nog niet rond. Wethouder Roberto ter Hark kent de stand van zaken niet en verwijst naar de beide bedrijven. Van Erk wil geen commentaar geven. Bever Holding wil nooit een reactie geven. De gemeente heeft het eerste recht van koop op de gronden via het Voorkeursrecht gemeenten. Ze tekenden daarom een samenwerkingsovereenkomst met Van Erk om verkoop mogelijk te maken. Daar was wel een uiterlijke datum aan verbonden die al verlopen is, daarom hebben B & W de termijn verlengd tot 15 februari. De verwachting is dat dan de gronden wel zijn overgedragen.

5 REACTIES

  1. Klinkt op papier heel leuk dat de samenwerkingsovereenkomst tot 15 februari verlengd is maar dat kan net zo goed een onbeperkte tijd verlengd worden het bedrag wat de gronden van Bever Holding waard zijn kan de gemeente toch nooit ophoesten.

  2. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat de Gemeente van de regen in de drup is gekomen en dat zij
    of door de hond of de kat worden gebeten. M.a.w. situatie blijft hetzelfde en / of men wordt op het verkeerde been gezet.
    En dan druk ik mij nog netjes uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in