Noordwijk – In de mist van Groot-Ammers vonden de volleyballers van NOVO hun weg naar de knusse sporthal. De Zeemeeuw NOVO mocht afgelopen zaterdag voor het eerst aantreden tegen VC WIK en begon zeer sterk aan de wedstrijd. Helaas wisten zij dit echter niet vast te houden.
NOVO trad met veel enthousiasme de zaal binnen en het veld in, en ook vanaf de bank werd er mee gestreden voor de punten. Terwijl de volleyballers van WIK blijkbaar nog even moesten opwarmen, wist NOVO de ballen goed op te vangen in de passing en kon zij snel 5 punten uitlopen. WIK wist terug te komen, maar NOVO bleef de voorsprong houden en won de eerste set met 25-19. Daarna bleek WIK één speler te hebben die de opvolgende sets eigenhandig minimaal 10 punten per set op zijn eigen conto kon bijschrijven. NOVO kreeg geen grip op die service en kon zelf geen servicedruk opvoeren. Hierdoor moest NOVO iedere set vechten voor de punten. De tweede en derde set werden respectievelijke verloren met 21-25 en 18-25. Alleen in de vierde set was er nog hoop op een 5e set. NOVO en WIK gingen in de 4e set gelijk op tot 21-21, maar de Noordwijkers moesten deze toch met 21-25 aan de tegenstander geven.
In Groot Ammers had NOVO de kracht van de eerste set kunnen doorzetten, maar de heren lieten zich onder druk zetten wat punten kost. Aanstaande zaterdag staat VV Amsterdam op het programma in een thuiswedstrijd op Sportpark Duinwetering om 17:30.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in