Noordwijk – Woon- en zorgcentrum Groot Hoogwaak in Noordwijk is op zoek naar vrijwilligers. ”De inzet van vrijwilligers is niet meer weg te denken”, aldus het zorgcentrum..

Vrijwilligers vormen volgens het zorgcentrum; “een belangrijke aanvulling op de professionele zorg en zijn van enorme waarde voor het gevoel van welbevinden van de bewoners in het zorghuis”. De ouderen die zelfstandig in appartementen op het terrein of elders in Noordwijk wonen zijn erg blij met de vrijwilligers.

Ondanks dat er al een groot aantal vrijwilligers bij Groot Hoogwaak aan de slag is, worden voor de volgende werkzaamheden toch nog vrijwilligers gezocht: ‘bewoners begeleiden tijdens de geestelijke zangochtend’,‘warme maaltijden rondbrengen bij ouderen aan huis op het terrein van Groot Hoogwaak’ en ‘bij bewoners op bezoek gaan en/of met bewoners in een rolstoel buiten wandelen’.

2 REACTIES

  1. Als je mensen laat werken tot hun 67 jaar dan zijn ze zelf rijp om in een bejaarden huis te gaan pak die ambtenaren maar maar van een bouwvakker kan je niet verwachten dat ze zoiets gaan doen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in