Lisse – Een grote brand heeft maandag tuincentrum Intratuin aan de Heereweg in Lisse verwoest. De brand is veroorzaakt door laswerkzaamheden op het dak. De brandweer sloeg groot alarm en was met veel materieel aanwezig. Twee brandweermannen raakten gewond door rondvliegende brokstukken na een explosie van waarschijnlijk gasflessen. Op het moment van uitbreken van de brand was personeel binnen met het opnieuw inrichten van het tuincentrum want ze wilden in maart open. Zij werden geëvacueerd. Er is een NL Alert uitgegaan met een oproep om als je last hebt van de rook naar binnen te gaan en ramen en deuren gesloten te houden.

Naschrift redactie: de eigenaar van Intratuin laat 11 februari in het Leidsch Dagblad weten dat de oorzaak niet bekend is. Er werd niet gelast op het moment van het uitbreken van de brand.

6 REACTIES

  1. dit is echt heel erg heftig! ik hoop toch een mooie opening voor jullie en dat die opening van de prachtige winkel snel is. ik wens jullie heel veel sterkte!!!!!!! kusjes van noortje

  2. Wat in en in triest. Intratuin moest weg uit Voorschoten, had zich willen vestigen in Valkenburg, mocht niet, toen Sassenheim, mocht ook niet en ten lange leste het bestaande tuincentrum te Lisse overgenomen.En nu dit… Daar gaat je droom!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in