Noordwijk/Noordwijkerhout – De overgrote meerderheid van de Noordwijkse en Noordwijkerhoutse ondernemers ziet niets in een Ondernemersfonds.

Dat meldt de VON, Vrije Ondernemers Noordwijk. Zij hielden een enquête onder 376 eigenaars en gebruikers van winkelpanden in Noordwijk. 64% reageerde. Daarvan was 83% tegen en 17% voor het Ondernemersfonds. Al eerder ondervroeg de VON Noordwijkerhoutse ondernemers, agrariërs en gebruikers van de bedrijvenparken. De totaaluitslag komt op 91% tegenstemmers.

Voor de VON reden om de lokale politiek te vragen om definitief af te zien van een verplicht ondernemersfonds in Noordwijkerhout en Noordwijk en het huidige fonds in Noordwijk per 1 januari op te heffen.

1 REACTIE

  1. Hopelijk gaat de politiek nu eens luisteren naar deze geluiden en enquêtes. Helaas blijven sommige (met name Noordwijkse) partijen maar vasthouden aan zogenaamde “onderbouwde” rapporten van zelf in gehuurde externe adviesbureau’s.
    Veelal wordt dan eerst de conclusie geschreven en vervolgens gezocht naar argumenten of onderbouwing.
    In ieder geval hebben de Noordwijkerhoutse partijen (en NZLokaal in het bijzonder) uitgesproken, dat het woord is aan de ondernemers en (dus) niet aan de politiek. Nu eens geen top/down-benadering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in