Bollenstreek – In de Thuiswedstrijd is zondag 11 september om 21.00 uur Guido van Woerkom te gast. Guido is geboren in Arnhem en is op jonge leeftijd met zijn ouders en vijf broers naar Bussum verhuisd van waaruit hij op zijn 18e is vertrokken naar Leiden om daar te gaan studeren. Na zijn studie heeft hij zijn vrouw Monique leren kennen en is vervolgens met haar in de Bollenstreek gaan wonen waar zij trotse ouders zijn geworden van een zoon en dochter.

Hij is vooral bekend als voormalig CEO van de ANWB, maar in dit portretprogramma is een andere kant van hem te beluisteren. Nu hij met pensioen is, zit Guido nog steeds niet stil en zet hij zich graag in bij een aantal organisaties waarbij maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staat.

Na al ruim 15 jaar te hebben gekookt bij een kookclub voor mannen heeft Guido na zijn officiële pensioen nu ook tijd om dagelijks thuis te koken. Met zijn Monique geniet hij van mooie reizen of een vaartocht met de sloep en om fit te blijven slaat Guido regelmatig een balletje op de golfbaan.

Deze aflevering van de Thuiswedstrijd is zondag 11 september a.s. om 21.00 uur te beluisteren. De herhaling is de woensdag erna om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in