Voorhout – Voorhout maakt zich op voor een Halloweenweekend op zaterdag 30 en zondag 31 oktober. De inwoners versieren de voortuinen en de ondernemers de etalages, ieder in eigen stijl maar met één doel; de Voorhoutse kinderen na een lange coronatijd weer laten genieten van de Halloween fiets- en wandeltocht. Het Halloweenweekend is een initiatief van de Voorhouters Bram Zandbergen en Justyna  van der Hulst en wordt gesteund door de Voorhoutse ondernemers.

Er is een aantal spelregels om het weekend voor iedereen geslaagd te maken. Zo is er een mogelijkheid om aan te geven of je wel/niet wil dat er aangebeld wordt. Door een A4 met een groen spookje op te hangen geef je aan dat je meedoet en dat je wil dat kinderen aanbellen. Als je niet wil dat er aangebeld wordt, dan hang je een rood spookje op.  

In verband met hygiëne wordt iedereen uitgedaagd om creatief om te gaan met trick-or-treat. Let op dat je snoep verpakt is en bedenk hoe je het geeft. Bijvoorbeeld via een stukje pvc-pijp laten glijden of met een lange tang. De verantwoording voor het veilig uitdelen van snoep ligt natuurlijk bij ieder voor zich, niet bij de initiatiefnemers van de wandelroute. Alle regels zijn verder te lezen op: www.voorhoutonderneemt.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in