Melanie Zwaan scoorde zes punten voor Foreholte. Foto : Leidy Reeuwijk.

Voorhout – De speelsters van Foreholte zijn nog steeds in de race om ook volgend jaar in de Eredivisie te handballen. Thuis werd met 30-17 gewonnen van E&O uit Emmen, dat nu  definitief is gedegradeerd.

De Voorhoutse dames begonnen slecht aan het op twee na laatste duel in de nacompetitie. Ondanks de steun van supporters liet Foreholte het afweten en inspiratieloos kregen Drentse dames de kans om uit te lopen.  Binnen vier minuten was het 5-1 en bij 8-3 na acht minuten vroeg coach Ken van Hasselt een eerste time-out aan. Dat sorteerde effect want de Voorhoutsen wisten halverwege de eerste helft terug te komen tot 11-9. Toen was het de beurt aan E & O voor een time-out. Echter dit team verslikte zich steeds meer in hun tegenstander en moest naar noodoplossingen grijpen met tijdstraffen als gevolg.

De aanvalstrein begon te rijden en na 10 minuten in de tweede helft was het 17-24. Hierna sloegen bij E & O  beetje bij beetje de stoppen door.  Met name hun coach liet zich gaan en kon vertrekken naar de tribune met een blauwe kaart.

Zaterdag 28 april wordt in ’t Veld de laatste nacompetitiewedstrijd gespeeld tegen V.Z.V. in het Noord-Hollandse ’t Veld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in