Noordwijk – De dames van MSV speelden zondag tegen Verburch. De vorige keer dat MSV tegen dit team speelde voor de competitie werd er jammerlijk verloren. Gebrand op een overwinning begonnen de dames met het goed neer zetten van een degelijke verdediging. Goed samenspel en een prima verdediging brachten de ruststand op 11-12 voor MSV.
Na de rust verwachtten de Noordwijkse dames een ander spel van de tegenstander, maar het was juist MSV dat uitliep. De wedstrijd werd daarna wat grimmiger. De Noordwijkse dames lieten zich daardoor niet intimideren en de drie penalty’s die Verburch kreeg werden vakkundig door de uitstekend spelende keepster Sonja Loos uit het doel gehouden. Gelukkig kreeg MSV ook nog een tweetal penalty’s mee die door Joyce Godé en Emma Schepens verzilverd werden. De spanning bleef tot het einde van de wedstrijd maar MSV kon de wedstrijd gecontroleerd tot een goed einde brengen en met een 15-19 overwinning naar huis rijden.
De dames die voor deze doelpunten regen verantwoordelijk waren: Emma en Anne Schepens, Rozi Prins, Joyce Godé, Kimberley Zuidhoek en topscoorster van deze wedstrijd Karin v.d. Berg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in