Noordwijk – De laatste thuiszondag van het seizoen zou de beslissende zondag voor een mogelijk kampioenschap kunnen worden voor de handbalsters van MSV. Zelf moest de Noordwijkse ploeg winnen en dan waren ze nog afhankelijk van het resultaat van concurrent HVV’70. Uiteindelijk werd het kampioenschap behaald.
WHC uit Den Haag was zondag de tegenstander. Van alle wedstrijden die het afgelopen veldseizoen 2017-2018 gespeeld waren, was er maar 1 wedstrijd geëindigd in een gelijkspel. De zenuwen waren de eerste minuten wat sterker aanwezig dan tijdens de voorgaande wedstrijden.
In korte tijd stond MSV met 0-4 achter. Twee fraaie doelpunten door Emma Schepens zorgden ervoor dat het ijs brak en de dames wat meer in hun spel kwamen. De schoten op het doel werden verzilverd door verschillende speelsters, waaronder Rozi Prins, de ruststand was 10-6 voor de Noordwijkse dames.
De openingstreffer na rust was voor MSV. Echt uitlopen lukte net na de pauze nog niet helemaal en de dames van WHC konden toch nog gevaarlijk dichtbij komen tot 2 doelpunten. Wie er aan het langste eind zou trekken was nog steeds niet helemaal zeker. Gelukkig konden Anne Schepens en ook Karin v.d. Berg nog scoren. De eindstand was 18-14 voor MSV.

Of dit genoeg was voor het kampioenschap was nog even een uurtje afwachten op het resultaat van HVV ’70.  Het ging om het doelsaldo.
HVV had de wedstrijd echter verloren en dit betekende dat de dames van MSV zich kampioen mochten noemen. Toch leuk om ook een handbalteam naast een voetballerteam kampioen te mogen hebben in Noordwijk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in