archieffoto Gat van Palace

Noordwijk – De handel in aandelen Bever Holding is woensdagmiddag stil gelegd. Dat is gebeurd nadat de Autoriteit Financiële Markten (AFM) de directie van Bever Holding gesommeerd heeft openheid van zaken te geven over de bedrijfsvoering. Dat meldt het Financieele Dagblad. De AFM kwam in actie nadat via het Financieele Dagblad bekend werd dat Bever Holding een derde van zijn vastgoed voor 60 miljoen heeft verkocht aan de Adriaan van Erk Groep. Het gaat onder meer om het Gat van Palace en het Vuurtorenplein. Koper en verkoper hebben nog geen informatie hierover naar buiten gebracht. Beursgenoteerde bedrijven moeten aan strenge regels voldoen. Daar hoort volgens FD ook de verkoop van een groot deel van het vastgoed bij.

Hieronder het artikel:

https://fd.nl/financiele-markten/1412086/handel-in-vastgoedfonds-bever-stilgelegd-na-onthulling-fd

5 REACTIES

  1. De redactie is uiteraard vrij ieder uiting te laten geven aan zijn eigen beperkingen. Een nadeel daarvan is dat die afleiden van de inhoud. Het heeft daarom mijn voorkeur dat solecismen in reacties worden
    gecorrigeerd.

  2. Gelukkig heeft U waarschijnlijk geen beperkingen die afleiden van de inhoud.In plat Nederlands had U ook kunnen schrijven dat U zich schijnbaar ergert aan de taal/schrijffouten die er soms in de reacties staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in