Noordwijk – Het gemeentebestuur begint een handhavingstraject tegen strandpaviljoen ‘De Koele Costa’.

Dit paviljoen aan de Zeereep 105 is gebouwd zonder omgevingsvergunning. Twee keer is hiervoor een aanvraag ingediend, maar beide keren ontbraken er documenten. Hierdoor werden ze niet in behandeling genomen.

Omdat er nog altijd geen aanvraag voor een omgevingsvergunning is ingediend, heeft het college van Burgemeester en Wethouders besloten om een handhavingstraject op te starten tegen De Koele Costa.

5 REACTIES

 1. Hoe zit het met die klote muziek bij die andere terrassen waar soms ook van die vervuilende stinkende houtgestookte rook vervuilers voor een “zeer gezellige maar ook zo’n vervuilende sfeer “zorgen. Ook handhaven!! De koele Koste is tenminste nog een terras waar in ieder geval niet de hele dag die monetone klote muziek te horen is. Hier kan je soms de zee nog horen ruisen, als die klote muziek van de buren niet te horen is. Dit is nou een echt Kuhroord terras. Rust, frisse lucht, en vooral geen herrie. Hier gaat onze gemeente toch voor??

 2. Laat de gemeente zich bemoeien met urgente zaken. De Koele Costa zit niemand in de weg. Mooi complex. Verrijking voor het strand.

 3. Waarom niet 16 maanden zonder handhavingstraject.

  De gemeente deed dit zelf ook om parkeerterrein Maarten Kruytstraat. Liet bewoners en bezoekers illegaal parkeren en betalen. Ga handhaven op beroerdere plekken. Eens dat natuurlijk de nodige papieren er moeten zijn. Maar dat kan even wachten, laat eerst de zomerseizoen achter de rug zijn. Of wacht de gemeente al 16 maanden op de nodige papieren?

 4. beste gemeente.
  echte Noortukkers genieten van gezeligheid en warmte van de altijd vriiendelijke vaste bedieniing.
  lekkere gewone simpele kaart zonder poespas tegen een eerlijke prijs.
  een aanwinst voor de gewone strandliefhebster met gezin!
  kan je elkaar verstaan.
  je ruikt proeft het strand zee en zilte lucht
  voetjes in het zand roseetje bitterbal of zelfgerooktzalm nostalgie en een heerlijk vakantie ge in eigen dorp.
  hard werkend team
  frank , broer vader Kees,familie en koele costateam
  prachtige tent terras is het geworden.
  Beste verantwoordelijke wethouder en mevrouw de burggemeester.
  ga deze hard werkende noortukkers helpen met de documenten ipv handhaven

 5. Beste Monique,
  Ben het helemaal met je eens zo jij alles omschrijft dit is precies de realiteit. Hier voel je je als Noortukker bij een lekkere relaxte vakantie sfeer in ons eigen dorp nog thuis. Nu de gemeente noch meewerken. Ik heb uit zeer betrouwbare bron vernomen dat de eigenaren nog niets van de gemeente gehoord hebben. Dat is toch krom!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in