Noordwijk – Noordwijker Hans de Boer (66) is in de nacht van zondag op maandag overleden aan de gevolgen van de zware hersenbloeding die hem afgelopen donderdag trof.

In september nam De Boer na ruim 6 jaar afscheid als voorzitter van VNO-NCW. Bij die gelegenheid werd hij benoemd tot Commandeur in de Orde van Oranje-Nassau. Op de site van VNO-NCW wordt de oud-werkgeversvoorman geroemd als een man met scherpe geest, intelligentie en een ongedwongen stijl in de omgang met mensen.

Zijn opvolgster Ingrid Thijssen noemt De Boer sociaal betrokken, rechtdoorzee en creatief. “Hij heeft zich jarenlang met een groot gevoel voor humor en enorme overgave ingezet voor het ondernemerschap in Nederland”.

1 REACTIE

  1. Ik heb Hans als bestuurder en tevens als een betrokken, eerlijk en betrouwbare onderhandelaar mogen leren kennen. Hij had een heldere visie en kon deze ook met eenvoudige woorden aan velen overbrengen. Daarnaast altijd in voor een vleugje humor tijdens een debat.
    Diep triest dat Hans plotseling is heengegaan. Veel sterkte gewenst aan familie en andere dierbaren met dit grote verlies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in