Ria Vink ook in gemeenteraad.

Noordwijk/Noordwijkerhout – Oud-wethouder en politiek veteraan Hans Knapp heeft bij de gemeenteraadsverkiezingen voldoende voorkeursstemmen gekregen om in de gemeenteraad te komen. 326 Kiezers stemden op hem, daarmee was hij na lijsttrekker Roberto ter Hark de best scorende VVD’er. Knapp had ook een persoonlijke campagne gevoerd. Het gaat ten koste van Desiree van Paridon, maar die kan alsnog in de raad komen als Roberto ter Hark wethouder wordt. Ook Ria Vink komt namens het CDA in de gemeenteraad. Zij kreeg 329 voorkeursstemmen. Het gaat ten koste van Wim van Haaster. Suzanne van Teijlingen, de nummer 6 van Puur komt dankzij 199 voorkeursstemmen in de raad ten koste van Geerten Geerts. Bij de Partij voor de Inwoners kregen Erica Meiland (305 stemmen) en Ivar Krüse (244 stemmen) ook genoeg voorkeursstemmen voor een raadszetel. Dit gaat ten koste van John van der Klauw en Alois Eberharter. Verder zijn alle lijsttrekkers gekozen met voorkeursstemmen. Opvallend: Cynthia Maan, de nummer 2 van GroenLinks, kreeg fors meer stemmen dan lijsttrekker Louis Koppel, respectievelijk 616 om 390.

12 REACTIES

 1. Geen zorgen Beertender. Erica Meiland weet politiek van toeten noch blazen. Verschijnt een paar keer in de raad en is dan weer verdwenen. Dan is ze of verhuisd, of moet ze “wijnen, wijnen, wijnen” .Ivar Kruse is net droog achter zijn oren en weet ook niet wat hem overkomt en duikt alweer snel onder in een loungefestival. Tjonge, jonge…wat een entree voor de Partij voor de Inwoners.

 2. Graag het hele zooitje landelijk onderuit en over 8 weken nieuwe verkiezingen. Want zolang het verkiezingstijd is krijgen we geen nieuwe covidmaatregelen. Want die krijgen we over enkele weken weer.

 3. Niet te zwart kijken meneer van Duin. Er zitten nog wel meer capabele mensen in de raad dan alleen mevrouw Maan. Ik ben het wel met u eens dat de kwaliteit ver te zoeken is in met name de lokale partijen, zoals bijvoorbeeld lijst Salman, Puur en Partij voor de Inwoners. Vaak incompetente verkiesbare leden op de lijst. Partij voor de Inwoners is helemaal een inderhaast bijeengeraapte ratjetoe.

 4. Beste heer Duivenvoorde. U oordeelt al snel over het niveau van nieuwe raadsleden zonder dat u deze aan het werk heeft gezien. Ik denk dat dit meer zegt over uw instelling ten opzichte van mensen die u niet kent, dan over de werkelijke inzet en capaciteiten van deze nieuwe raadsleden.

 5. De partijen die al jaren aan het bewind zijn hebben er al helemaal niets van gebakken,
  als het om huisvesting gaat zeker niet er is al jaren woningnood terwijl er wel veel word gebouwd,
  alleen niet voor de inwoners, wel voor de welgestelden uit de rest van Nederland.
  Als voorbeeld op het Bavo en Santa Maria terrein worden huizen gebouwd voor de rijke mensen en niet voor
  de doorsnee inwoners.
  Bedankt VVD en CDA !

 6. Misschien advocaat Arno van Kessel even opzoeken!
  https://www.youtube.com/watch?v=3rc6YWOWgpM
  die legt in 16 min uit, hoe het zit met de agenda 2030 voor Nederland.
  Geen enkele partij houd zich bezig met de werkelijk levensbedreigende zaken,
  waar we mee bestookt worden. Dat zijn de chemtrails, (die brede banen, die de vliegtuigen trekken, en ons bestoken met akelige stoffen zoals strontium,barium, nanodeeltjes, krijtstof enz.enz.) De jeugd denkt dat dit soort sporen bij vliegen hoort, ze doen dit al vanaf 2012.) Ook 5 G word niet besproken, terwijl op antenneregister.nl te zien is, dat we in 1 hele grote magnetron leven, met alle vage medische klachten van dien( slecht slapen, oogontstekingen droge jeukende huid, concentratieproblemen, piep en bromtonen in oren, enz.enz.) Bent u al klaar, voor de nieuwe lantaarnpalen, met camera’s en straling aan boord? om u te bestoken met brandwonden, als u tijdens de komende avondklokken binnen moet zitten? Ook de zeer vele verschillende bollengif soorten die elke bewoner , incl. de baby’s uitplassen word weer de doofpot ingehouden. In 2019 was er vervolgonderzoek belooft door minister carola schouten, maar we weten inmiddels dat heel den haag het Wereld Economic Forum steunt. Zit u ook elk voorjaar aan de otrivin? Nederland is nr. 3 op de wereldranglijst qua gif/pesticiden gebruik, samen met china en japan. Ik wens iedereen veel sterkte de komende jaren, met de hongerwinters en schaarste die eraan komt voor het klootjes volk. Het gaat 7 jaar duren, voor we bollenland(gif) weer kunnen gebruiken om ons nodige (bio) voedsel te gaan verbouwen.De nieuwe jonge bollenboeren leren hier niks over!
  Word wakker mensen. Denkt u nou echt dat er een nieuwe schelft komt? (Na de vleermuizen, verzinnen ze weer iets anders) Waarom worden onze bomen (zuurstof) gekapt in de duinen? De aarde warmt toch op?(niet dus) hebben we toch schaduw nodig geen stuifvlaktes? Waar moeten al die vogels met nestdrang nu heen??
  bollenvlaktes, duinvlaktes, de mens word uiterst ongezond en kwetsbaar gemaakt, op al die vlaktes.
  Valt het u ook op, dat steeds meer biologische producten er niet meer komen?
  In de staatscourant van 30 maart 2021, kunt u lezen dat de z.g. coronavaccinaties, helemaal geen vaccinaties zijn maar genen behandelingen, het woord vaccin komt er niet in voor.
  Waarschijnlijk word dit niet gepubliceerd door BO, omdat alle media van de wereld in handen is van het W>E>F. Word wakker mensen, koop uw voorraad op tijd, en zet eetbare dingen in uw tuin, het gaat nog veel naarder worden allemaal. Luister vooral naar advocaat van Kessel, en zie hoeveel mensen uit de lokale politiek, belangrijke functies hebben bij de overheid. Deze hebben niks te zoeken in de gemeentepolitiek, die zou van het volk moeten zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in