In de Thuiswedstrijd is zondag 9 oktober om 21.00 uur Hans van Buiten te gast. Hij is opgegroeid in Apeldoorn als oudste in een gezin met drie kinderen. 

Hans heeft na wat omzwervingen op het gebied van opleiding uiteindelijk naast een verkoopfunctie bij uitgeverij Bruna de HBS afgerond en hierna volgde een mooi carrièrepad bij Nationale Nederlanden/ING.

Nadat hij zijn grote liefde Marijke heeft leren kennen met wie hij twee prachtige dochters heeft gekregen, is Hans met zijn gezin vanuit Apeldoorn naar Limburg verhuisd vanwege een uitdaging als regiodirecteur. Vervolgens is het gezin naar Noordwijk verhuisd vanwege weer een nieuwe werkuitdaging.

Na zijn pensionering heeft Hans zich vervolgens ingezet voor een aantal organisaties waarbij maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staat. Recentelijk heeft hij als projectleider ervoor gezorgd dat Noordwijk de felbegeerde kuuroordstatus kreeg en momenteel is hij betrokken bij de organisatie van de Wandelvierdaagse Bollenstreek die 12 oktober a.s. van start gaat.

In zijn vrije tijd gaat Hans met veel plezier op pad met zijn kleindochters en maakt hij mooie reizen. Met zijn muziekband ”De Band’ treedt hij regelmatig op, waarbij de opbrengst ten goede komt aan goede doelen, waaronder de stichting ‘Look good feel better’.

Deze aflevering van de Thuiswedstrijd is zondag 9 oktober a.s. om 21.00 uur te beluisteren. De herhaling is de woensdag e rna om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in