Noordwijk – De eigenaars van de flats in de Heemborgh mogen hun appartement niet meer recreatief verhuren. Dat betekent dat de 265 appartementen aan de Koningin Wilhelminaboulevard niet korter dan een maand verhuurd mogen worden. De Vereniging van Eigenaren De Heemborgh heeft dat besloten. Binnen het appartementencomplex de Heemborgh waren door het recreatieve verhuur twee stromingen ontstaan: voorstanders en tegenstanders van recreatieve verhuur. Deze vorm van verhuur van de woonappartementen is in strijd met de bestemming woning die is vastgelegd in de splitsingsakte. Er geldt een overgangsperiode van 7,5 jaar voor huidige verhuurders. Voor nieuwe eigenaren is het per direct verboden. De gemeente Noordwijk is bezig met beleid om recreatief verhuur die in strijd met de bestemming is tegen te gaan.

4 REACTIES

  1. Tip voor de gemeente Noordwijk, als je een huis koopt moet je er zelf gaan wonen dat is waar een huis voor bedoelt is en niet als beleggings object ga dat eens gewoon als regel stellen in ons mooie dorp.

  2. @Richard. Daar hebben gemeenten niks over te zeggen, een huis waar je niet in woont valt al in box 3..dat zijn al extra lasten die het rendement drukken.

  3. @ Janus en Bromsnor. Die blijkbaar voorstander zijn en misschien zelf ook over de rug van de zijn/haar dorpsgenoot zichzelf willen verrijken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in