Noordwijk – Mensen met grote afstand tot de arbeidsmarkt aan werk helpen. Dat wil de Gemeenschappelijke Regeling Kust-, Duin en Bollenstreek (GR KDB). De uitvoering gebeurt sinds oktober 2021 door Provalu. Dat was efficiënter.

De kosten blijven echter toenemen, met name bij de posten overhead en beschut werken. Noordwijk moet respectievelijk 93.000 (2022) en 389.000 (2023) extra bijdragen. De commissie Welzijn ondersteunde woensdag de zienswijze van B en W om te vragen om meer duidelijkheid in de toekomst over de prestatie van de GR KDB en Provalu.

4 REACTIES

  1. Onzin. Als Provalu eens het UWV tarief van bijna € 95,- per uur los zou laten!! Ik ken organisaties in de Bollenstreek die het voor de helft doen en meer expertise, kennis en ervaring hebben dan bij de duiventil van Provalu.
    Ga ook eens met anderen in zee zodat ook de langdurig thuiszittende geholpen worden en niet alleen het laaghangende fruit waar Provalu zich op richt! Wakker worden gemeentes!!!!

  2. De mare groep was al een geldverslindende bende en een naamverandering brengt daar geen verandering in😉.

  3. Dit bedrijf is een bodemloze put geworden in de loop der jaren. Ik ben het dan ook van harte met Fritzie eens dat de gemeenten verder moeten kijken naar bedrijven op dit gebied die meer zouden leveren voor minder geld.

  4. Dat zijn bedrijven met directeuren en managers die het geld opmaken .Er lopen lui in Noordwijk die de marathon lopen en nog nooit wat gedaan hebben schop eerst die maar eens aan het werk Nee zepakken eerst de zwakkeren .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in