Noordwijk – Henny Roos is per 1 juli benoemd als directeur-bestuurder van Stichting Groot Hoogwaak in Noordwijk. Hij volgt Marc Vieten op, die de organisatie per 1 februari heeft verlaten.

De afgelopen maanden was Henny Roos al betrokken bij de leiding van Groot Hoogwaak. Over Groot Hoogwaak zegt de nieuwe directeur-bestuurder: “Het is een mooie organisatie, met fantastische mensen op een geweldige plek. De ouderenzorg is enorm in beweging en ik zie er erg naar uit om samen met de collega’s een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling hiervan in Noordwijk en omgeving”.

Groot Hoogwaak is druk bezig met nieuwbouwplannen.

1 REACTIE

 1. Hoi Henny!,
  Geweldig gefeliciteerd met deze benoeming. Ik denk nog vaak aan je. We hebben samen mooie dingen gedaan.
  Ook al ben ik al zwaar gepensioneerd, ik mis nut en zingeving in mijn leven. In goede samensprak met mijn man, en beide zonen heb ik besloten mijn coachpraktijk nieuw leven in te blazen. http://www.colkconsult.nl. Supertrots ben ik op mijn beide zonen (Vincent: vormgeving, Martijn: teksten en marketing). Vanaf 1/9 ga ik adverteren en netwerken. Wie weet wat dat oplevert.
  Alles goed met jou? Jij bent een van mijn meest favoriete ex-collega’s.
  En staan je beide zonen nog steeds in doelen in Engeland?
  Hoe dan ook wens ik je het allerbeste.
  Fijn dat we een tijdje samen konden oplopen in ons levenspad!
  harte-groet,
  Marianne

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in