Archieffoto

Warmond – De herinrichting van de Herenweg zal naar verwachting half april starten. Dit meldt de gemeente Teylingen in een nieuwsbrief aan de inwoners.

In de eerste fase van de werkzaamheden wordt het weggedeelte tussen de Bloemistendam en de Wasbeeklaan aangepakt, zeg maar het stuk langs het ooievaarsnest, het bos en de campings. Deze fase is uiterlijk eind juli gereed. In het najaar gaat men verder. Dan staat de vervanging van de Warmonderhekbrug aan de Oegstgeestse kant van het dorp op het programma.

In de eerste fase worden nu bij de Wasbeeklaan en bij de uitgang van het sportpark bij het bos, fysieke of visuele drempels aangelegd. Het stuk langs het ooievaarsnest wordt opnieuw geasfalteerd. Daarnaast wordt alle bestrating vervangen, alsmede de trottoirbanden en de straatkolken. Een  fietsoversteekplaats bij de gedenknaald wordt veiliger gemaakt. Dat laatste geldt ook voor de kruising Herenweg-Beatrixlaan, net voor het bos. Om Warmond zo goed mogelijk bereikbaar te houden en de verkeersdoorstroming zo min mogelijk te beperken is het traject waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd, verdeeld in verschillende wegvakken, die stuk voor stuk worden aangepakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in