De fasering van het werk aan de Parallel Boulevard

Noordwijk – Dura Vermeer start op 13 september met de herinrichting van de Parallel Boulevard. Het project is in fasen opgedeeld. Gestart wordt bij De Grent/Palaceplein, dat is het laagste punt van het werk. De praktijk wijst uit dat het handiger is om van laag naar hoog te werken.

Het doel is om op 1 april 2022 het project voor de helft klaar te hebben. Dan volgt een zomerstop tot half september 2022. Rond april 2023 zit het werk erop, onvoorziene omstandigheden daar gelaten.

De Parallel Boulevard blijft tijdens de werkzaamheden zo goed mogelijk bereikbaar. Er wordt gewerkt van kruising tot kruising, waarbij steeds maximaal 1 kruising per werkvak wordt afgesloten. Op het moment dat het graafwerk voor de 6 meter diepe drain start, wordt tijdelijke bemaling aangelegd.

2 REACTIES

  1. Dit wordt de grootste ramp voor Noordwijk zijn er goede afspraken gemaakt no cure no pay .dus niet net os de boulevard wat een miljoen gekost heeft zonder gel terug .Want elk advies bureau zegt t dat het kan .Dat is natuurlijk makkelijk afschuiven als het mis gaat.

  2. Dit was al jaren in de planning. het zou een meevallertje zijn als de aanbesteding ook van jaren geleden was, bouwen wordt alleen maar duurder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in