Herinrichting voor sportpark Overbos

Warmond – Het Warmondse sportpark Overbos gaat op de schop. De commissie Welzijn van de Teylingse gemeenteraad heeft maandag unaniem ingestemd met de herinrichting van het sportpark in Warmond.

De Stichting Exploitatie Sportpark Overbos (SESO), die het Warmondse sportpark beheert, heeft een verzoek bij de gemeente Teylingen ingediend om het natuurgrasveld van de voetbaltak van SV Warmunda en de drainage te vervangen, evenals de lichtmasten op het sportpark. Daarnaast zal het handbalveld worden verplaatst, en vóór de kantine worden gelegd. Volgens SESO en Warmunda zal het handbal daardoor meer bij de vereniging worden betrokken. Het aanpakken van het handbalveld stond oorspronkelijk gepland voor 2024, maar omdat vervanging van het natuurgrasveld en de drainage nu dient plaats te vinden is het voordeliger om de werkzaamheden op het sportpark in één keer aan te pakken. De totale kosten voor de werkzaamheden gaan 604.000 euro bedragen.
Doordat alle fracties tijdens de commissievergadering lieten weten akkoord te zijn met de herinrichting van sportpark Overbos zal het op 24 februari een hamerstuk zijn tijdens de gemeenteraadsvergadering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in