Noordwijkerhout – De herontwikkeling van de locatie Viaductweg, voor onderwijs en woningbouw gaat de gemeente flink wat geld kosten.

Dat blijkt uit een informatiebrief, die de raadsleden ontvingen van het college van burgemeester en wethouders. Op dit terrein kunnen 9 tot 14 appartementen komen. Uit een grove financiële doorrekening blijkt, dat voor dit project rekening gehouden moet worden met een verlies tussen 1 en 1,5 miljoen euro.

Hierin zijn wel de kosten meegenomen voor de aanpassingen van het kruispunt aan de Viaductweg en het verfraaien van de entree bij de Van Iersellaan.

7 REACTIES

  1. Wel veel (financiële) problemen uit de voormalige gemeente NWH, je snapt die fusiedrang achteraf steeds beter. Knap staaltje van het toenmalige college.

  2. Kunnen ze gelijk de container bakken verplaatsen….
    Altijd een probleem daar zowel met foutparkeren bij de containers als late of heel vroeg gebruik van de containers.

  3. Wat ze op dat gemeente huis zelf in handen nemen kost altijd meer dan berekend Dit betekent toch dat ze niet capabel zijn het wordt tijd dat er mensen komen die kunnen rekenen en calculeren.Sorry hoor maar jullie hebben de Noordwijkers al een hoop geld gekost maar van excus hebben jullie nog nooit gehoord.

  4. Wie gaan dit weer betalen juist Zoete Lieve Gerritje oftewel de bevolking. Leve de fusie onder dwang of niet, Noordwijk had hier NOOIT aan moeten beginnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in