Bron: svhillegom.nl

Hillegom – SV Hillegom heeft in eigen huis niet weten te winnen tegen Vitesse 22. In een vermakelijk duel, waarin Hillegom met 10 man eindigde, werd het 3-3. Een hoofdrol was weggelegd voor verdediger Maurice van der Neut.

Hillegom startte beter dan de ploeg uit Castricum. Vandaar ook dat de ruststand 1-0 bedroeg, door een goal van Gabriel da Costa. Na rust was er echter een totaal ander spelbeeld te zien, waarbij Vitesse domineerde. Door een vrije trap van Max Lodewijks kwamen de bezoekers op 1-1, waarna Joris Veldt zelfs de 1-2 maakte.

De problemen bleken nog groter te worden voor Hillegom, toen even na de 1-2 Tom Tebbens het veld moest verlaten met een rode kaart. Het leek een kansloze missie te gaan worden om met tien man punten te behouden, maar een heus spektakel volgde.

Uit een vrije trap maakte Hillegom gelijk via Maurice van der Neut, omdat de organisatie bij Vitesse alles behalve goed was. Lang leek de uitslag 2-2 te worden, totdat Joey van Esveld de 2-3 maakte vlak voor tijd. Dit bleek echter niet de laatste goal van de wedstrijd, want in extremis maakte de ploeg van trainer Martijn Lagendijk weer uit een vrije trap de 3-3, met als doelpuntenmaker weer Maurice van der Neut.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in