Hillegom – Spijkers met koppen. Het college van Hillegom biedt de gemeenteraad bij de Omgevingsvisie ‘Heerlijk Hillegom, duurzame (proef)tuin van Holland’ direct de Uitvoeringsagenda Duurzaamheid 2018 – 2022 aan.

Het college wil de komende vijf jaar 1,5 miljoen euro uittrekken voor duurzaamheid. Een duurzaam Hillegom loopt als een rode draad door de Omgevingsvisie heen. En met de Uitvoeringsagenda komt Hillegom gelijk in actie. Inwoners, organisaties, ondernemers en de gemeente werken samen aan ‘Energieneutraal in 2030’ en ‘Klimaatneutraal in 2050’.

De gemeenteraad beslist op 22 februari over de Uitvoeringsagenda Duurzaamheid.

1 REACTIE

  1. duurzaamheid staat ook bij mij hoog in het vaandel. mijn oude bedrijfspand op de Stationsweg staat leeg wij willen het gedateerde gebouw slopen en min of meer in de oude stijl weer opbouwen maar dan geen gebruik meer maken van gas voorziening maar 100 procent voor duurzaamheid gaan. Alle buren om ons pand heen zijn het hiermee eens echter niet de club : cultuurhistorisch genootschap duin- en bollenstreek, deze club leeft nog in nostalgie en wil dat wij in de oude bollenschuur ook wel appartementen kunnen realiseren natuurlijk dan niet duurzaam maar daar heeft die club lak aan als dat oude pand maar blijft staan. De gemeente heeft
    natuurlijk ook boter op hun hoofd die willen wel duurzaamheid maar pakken niet door en zijn voor ons onbereikbaar terwijl als wij 8 appartementen mogen bouwen zij wel 8 maal ozb. kunnen gaan berekenen.
    mag ik hopen dat de wethouders van de gemeente Hillegom wakker worden ???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in