Hillegom – De gemeente Hillegom zit dicht tegen een regionale lockdown aan. Dat zei de Leidse burgemeester Henri Lenferink, voorzitter van de veiligheidsregio Hollands Midden, maandag tegen Omroep West. Maandag werd ook bekend dat het aantal coronabesmette mensen is gestegen van 23 naar 28. Alle besmettingen kunnen worden gelinkt aan café de Kleine Beurs.

Het aantal besmettingen voor een lockdown is nu nog te beperkt, maar zodra niet meer kan worden achterhaald met wie corona-besmetten contact hebben gehad, is het een reële optie. Die lockdown kan zo nodig gelden voor een groter gebied.

De GGD houdt er rekening mee dat het aantal besmetten nog flink kan oplopen.

7 REACTIES

  1. Ik zou zeggen neem der nog 1 .. ik hoop dat jullie inzien dat jullie veel meer mensen in gevaar brengen dan alleen de kroeggangers.. dus tap er nog 1 .. en namens iedereen bedankt .. !!

  2. ik snap niet dat deze mensen die zonodig naar de kroeg moeten andere mensen in gevaar brengen. en het ging zo goed. maar nu de kroegen open gingen zijn we wee terug bij af nu moet Hillegom misschien in lockdown dank zij die Hillegommers die het niet zo nouw nemen en de gevolgen van carona niet in zien en willen zien. bedankt Hillegommers !!

  3. Beste allemaal, wie zonder zonden, (verkeerde dingen) is werpt de eerste steen. En misschien ook zonder het te weten het virus bij zich droeg !!!. Als er één vinger naar de ander wijst, wijzen er 4 naar je zelf. Dus bij deze alle negatieve ge …. En onheuse bejegeningen naar de uitbaters.Kijk eerst maar waar je zelf het niet goed doet. Stelletje moeten n…..

  4. Dat er nu nog steeds mensen zijn die niet begrijpen dat intussen internationale onderzoeksbewijzen zich opstapelen rond het feit dat het corona Covid19 virus vergelijkbaar is/was met een stevige griep, die in de eerste week met hydrochloroquine+ zink en azitromycine goed behandeld kan worden zodat mensen verder geen klachten hebben. Dit is uitgevoerd door een normale huisarts, met uitstekend resultaat. Maar ja als de massa niet bang gemaakt kan worden kan er geen vaccin verkocht worden. Jammer hoor, dat nadenken zo langzaam gaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in