Hillegom – Tijdens de raadsvergadering woensdag liet een Hillegomse inspreker zich uit over de openbare orde en veiligheid van het dorp. Hij sprak zich voornamelijk uit over het voetgangers gebied van Elsbroek, het park bij de Mesdaglaan en het asociale rijgedrag van verschillende quadrijders. De Hillegommer heeft meerdere malen de wijkagent proberen te bereiken, maar werd niet doorverbonden. Daarom probeerde hij bij de gemeenteraad aandacht te vragen voor de zichtbaarheid van handhavers in het straatbeeld en bereikbaarheid van de politie.

1 REACTIE

  1. De grote ergernis van veel burgers, in de Hoofdstraat een bromfiets verbod en een paar van die gassies op snelle scooters die demonstraties wheelys geven met zeer hoge snelheden. Dit gebeurd ook op de Satellietbaan en de Voltstraat. Afgelopen week op de Olympiaweg achter op een auto geknald en snel weggereden. Zonder kentekenplaatje en geen helmen op. Een van de scooters kan zijn kentekenplaatje opklappen!!
    Ook zo’n goede actie: Molenstraat alleen voor bedienend en aanwonend verkeer maken, heel veel voertuigen rijden er doorheen alsof er geen bord staat. simpele oplossing: Paal tussen het Puntje en Mulder in, probleem opgelost bedrijven zijn te bevoorraden en doorgaand verkeer is er niet meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in