Foto: Facebookpagina Nationale Duurzame Huizen Route

Hillegom/Lisse/Teylingen – De gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen willen op twee zaterdagen, 3 en 10 november, meedoen aan de Nationale Duurzame Huizen Route. Huiseigenaren in heel Nederland openen dan de deuren om te laten zien hoe ‘groen’ zij leven. De gemeenten vragen alle inwoners met een duurzaam huis om zich in te schrijven.

Het idee van de Nationale Duurzame Huizen Route is dat eigenaren van duurzame woningen hun kennis en ervaringen delen door hun deuren te openen. Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn voor mensen die zelf aan de slag willen met het verduurzamen van hun woning. Aan het evenement zit een verkiezing gekoppeld van het duurzaamste huis van Nederland, maar niet alle panden hoeven 100 procent energiezuinig te zijn.

Elke ervaring telt. Het kan gaan om het gebruik van natuurlijke materialen, maar ook over warmtepompen, isolatie of een zonneboiler. Wie trots is op zijn of haar maatregel kan zich aanmelden via www.duurzamehuizenroute.nl. Iedereen die op 3 en 10 november meedoet krijgt een cadeautje én maakt kans op een weekendje weg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in