Hillegom – Aflevering 3 van het magazine Hotel Flora van het Rien van Nunen Genootschap verschijnt op 31 maart. Verhalen en gedichten over Hillegom en Hillegommers, geschreven door journalisten die in het bollendorp zijn opgegroeid.

Hillegom is de bakermat van een groot aantal journalisten. In 2010 richtten zij het Rien van Nunen Genootschap op, vernoemd naar de Hillegomse acteur die in de jaren zestig van de vorige eeuw de burgemeester van Swiebertje speelde. De eerste twee afleveringen van Hotel Flora verschenen in 2012 en 2016. Nu komt er weer een nieuwe aflevering met 25 verhalen, interviews, anekdotes en gedichten over Hillegom en de Hillegommers. Het thema: Hillegomse helden en hufters. Een greep uit de inhoud: interviews met Marc Witteman, Arie van Wetten en Jan Six X en verhalen over onder andere The Beatles, Rien van Nunen en Bart de Graaff.

Het 132 pagina’s tellende magazine kost € 14,95 en is vanaf 1 april te koop bij The Readshop en Villa Flora in Hillegom en bij Boekhandel Grimbergen in Lisse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in